Sex i Malmö – Darkroom

Välkommen till vårt erotiska ”darkroom” – en spännande och diskret plats där du kan utforska dina sensuella önskningar på ett säkert och bekvämt sätt.

Vår anläggning sträcker sig över två våningar och erbjuder en rad intima utrymmen som är utformade för att tillgodose olika preferenser och fantasier. Oavsett om du är ensam eller i gott sällskap finns det gott om möjligheter att skapa minnesvärda stunder.

Variation av Rum: På varje våning hittar du en variation av rum, stora och små, som erbjuder olika nivåer av avskildhet. Oavsett om du föredrar en säng, soffa eller stol, finns det en plats som passar din smak. Våra rum är utformade för att skapa en bekväm och inbjudande atmosfär där du kan koppla av och njuta av dina erotiska upplevelser.

Gloryholes: För de som föredrar en extra element av anonymitet och spänning finns det gloryholes i flera av våra rum. Dessa öppningar tillåter intima möten utan att avslöja identiteten av de involverade parterna, vilket ger en unik och stimulerande upplevelse.

Filmval och Fjärrkontroller: Vi har investerat i den senaste tekniken för att göra din vistelse ännu mer njutbar. Varje rum är utrustat med en fjärrkontroll på väggen som ger dig tillgång till ett brett urval av erotiska filmer. Med över 1500 olika alternativ kan du enkelt välja din föredragna kategori, justera filmens hastighet och enkelt hoppa fram och tillbaka mellan olika scener. Detta ger dig möjlighet att anpassa din upplevelse precis enligt dina önskemål.

Prissättning och Öppettider: Vi strävar efter att göra din upplevelse så bekväm och tillgänglig som möjligt. För endast 120 kr per person kan du njuta av vårt ”darkroom” under hela dagen, så länge du behåller ditt kvitto som bevis. Våra öppettider är måndag till fredag från 10:00 till 20:00 samt lördag och söndag från 11:00 till 18:00. Tänk på att vårt ”darkroom” stänger alltid fem minuter innan vår butik, så se till att du har gott om tid att packa ihop och avsluta din upplevelse i lugn och ro.

Säkerhet och Regler: Vi sätter alltid säkerheten och trivseln för våra besökare i främsta rummet. Därför har vi tydliga regler som måste följas. Rökning är inte tillåten inom våra lokaler, och ett tydligt ”nej” är alltid respekterat. Våra gäster måste följa dessa regler strikt, och vid brott mot dem kommer vi att tvingas avvisa personer från platsen omedelbart. Personalen i kassan har alltid rätt att fråga dig som kund om kvitto, kan det ej bevisas så kommer du inte få tillgång till vårt Darkroom.

Vi strävar efter att erbjuda en trygg och spännande miljö där dina erotiska fantasier kan utforskas och uppfyllas. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt ”darkroom” och hoppas att du får en minnesvärd och tillfredsställande upplevelse.

Vanliga Frågor:

Fråga 1: När är det öppet? Svar: Vår butik har generösa öppettider för att passa ditt schema. Vi är öppna från 10:00 till 20:00 på vardagar och från 11:00 till 18:00 på helger. Kom och besök oss när det passar dig bäst!

Fråga 2: När är där mest folk? Svar: Vi välkomnar kunder hela veckan, men det är svårt att förutsäga exakt när det kommer vara mest folk i darkroom. Lördagar och söndagar är vanligtvis välbesökta.

Fråga 3: När är där minst folk? Svar: Om du föredrar en lugnare upplevelse rekommenderar vi att du besöker oss under de tidiga timmarna precis när vi öppnar eller timmen innan vi stänger.

Fråga 4: Vad kostar det? Svar: Vårt inträde kostar endast 120 kr, och biljetten gäller hela dagen. Det betyder att du kan komma och gå som du vill och njuta av allt vi har att erbjuda under din vistelse.

Fråga 5: Finns där glory holes? Svar: Ja

Fråga 6: Är där foto förbud på darkroom? Svar: Ja, vi har en strikt policy som förbjuder fotografering eller inspelning inom darkroom-området. Vi tar integritet och diskretion på största allvar, och överträdelser av denna policy kan resultera i livstidsavstängning.

Fråga 7: Hur ofta städas det på darkroom? Svar: Vi utför noggrann städning av darkroom-området två gånger om dagen för att säkerställa en ren och säker miljö för våra besökare.

Fråga 8: Finns det gratis kondomer? Svar: Nej men det går att köpa i butik

Fråga 9: Finns där bdsm-rum med möbler? Svar: Vi har inte specifika bdsm-rum med möbler i vår anläggning. Vi strävar efter att skapa en mångsidig och respektfull miljö för alla besökare.

Fråga 10: Kan man byta om? Svar: Ja, vi tillhandahåller gratis skåp där du kan förvara dina kläder och värdesaker medan du besöker oss. Tänk på att inte lämna värdesaker i skåpen.

Fråga 11: Vad kostar det att gå in om jag och min partner kommer på besök? Svar: Priset är 120 kr per person för att besöka vår anläggning, och biljetten gäller under hela dagen.

Fråga 12: Kan man betala kontant för darkroom? Svar: Vi accepterar endast betalning med kort eller Swish vid vår entré.

Fråga 13: Finns där sängar på darkroom? Svar: Ja, vi erbjuder bekväma sängar för våra besökares komfort.

Fråga 14: Kan man låsa sin dörr? Svar: Ja, vi har möjlighet för våra besökare att låsa sina dörrar för ökad integritet och säkerhet

Kundtjänst: info@taboo.se
Öppettider: Mån – Fredag 10:00-20:00 | Lördag – Söndag 11:00-18:00

Taboo.se svarar endast på seriösa mejl angående deras Darkroom – Dom svarar ej på när det är som mest folk osv.